The Gathering Technical blog

På kanten av Tech:Gathering

01 Feb 2019, by from Tech:Net

Denne helga samles Tech-crewet for The Gathering 2019 for å begynne siste del av planlegginga for påsken. Dette er en årlig greie, med litt varierende tema og agenda. I år har vi prøvd å få med flere fra Tech:Support, da det er en gjeng drastisk undervurderte folk.

En av tinga vi satser på denne helga er noe jeg ikke har vært med på før: Vi skal snakke oss igjennom hele opprigget, steg for steg. Jeg mistenker det vil gi oss plenty av muligheter til digresjoner, for å si det sånn!

Hvorfor gjøre dette?

Fordi jeg tror ikke det er en eneste person i crewet som faktisk har god oversikt over opprigget vårt i sin helhet, og vi håper å kunne spare mange timer på små endringer.

Det går rett og slett på ting som “Hvorfor bruker vi hele fredagen bare på å få satt opp vår egen arbeidsplass i NOC’en?” og “er det fordi vi gjør ting tregt at det tar så lang tid å sette opp distro-svitsjene, eller er det en annen grunn?”

Jeg skal ikke gå for mye inn i detaljer (Fordi Marius er rett rundt hjørnet for å låne sofaen min), men jeg tror dette blir … spennende.

Andre ting vi ser på denne helga er diverse småting og små demoer. Ansible til å kjøre kommandoer på svitsjer, netbox for ipam, og ganske mye annet.

Om vi rekker kommer vi også til å kjøre igjennom en del standard Juniper-ting, av det nærmest banale. Fordi vet du hva? Det er faktisk bare en eller to i Tech som jobber med Juniper jevnlig nå. Vi er ikke eksperter faktisk. De fleste av oss er med på dette fordi vi lærer sykt mye hvert enese år.

Jeg lover å komme med en oppdatering, men i mellomtiden kan dere også joine oss på discord (vi er blitt unge og hippe nå! Discord i stedet for IRC!!!!) – INVITE LINK TING

About

TG - Technical Blog is the unofficial rambling place for The Gathering.

Collaborators

nlogic logo juniper logo nextron logo fortinet logo telenor logo nexthop logo